lördag 17 juli 2010

Slipsarmband
Lite lagom pyssel i sommarvärmen?
Sätt dig i skuggan och gör några slipsarmband! Komplettera med spetsar, band och kanske ett eget litet broderi. Enklaste knäppningen är en tryckknapp. Lycka till!
Ps. Fler varianter på armband hittar du i min bok: Textilt återbruk.

8 kommentarer:

 1. Åh vad fina!
  Åh vad kul att skrivit lite igen!

  SvaraRadera
 2. Ja! Jättefina! Är i Småland men är på väg hem under dagen... kanske ska ta en slips och göra ett fint armband av!
  Vi ses på "syveckan" i Fläckebo!
  Du kanske ska göra reklam för den här i bloggen också!
  Annars gör väl jag det:
  http://www.textilaterbruket.se/sommarkurs.pdf

  SvaraRadera
 3. Hej Malin! Återigen har jag inspirerats av dig och din bok och sytt en grytlappsbörs. Resultatet finns på min blogg. Hälsningar Ida/Tyg och otyg

  SvaraRadera
 4. Hejsan! Jag har skaffat en pysselblogg och i helgen gjorde jag knapphjärtan inspirerad från din bok (finns kort på min blogg raktinisolen.blogspot.com). Om två veckor ska jag börja på Vadstena folkhögskola och läsa textil ett år! Spännande! Hälsningar Sara Hallberg

  SvaraRadera
 5. Hej igen!
  Vill tipsa om att jag lottar ut tre hemliga pysselpaket (självklart med textilier att återbruka) på min blogg. Titta in senast 31/8 för att delta i utlottningen!

  SvaraRadera
 6. Hejsan! Har lånat din bok på bibloteket, den är verkligen insperande. Är så glad att jag hittade den och framför allt att du har en blogg där jag kan följa dig!! Älskar själv katter och tycker att det är roligt att sy och pyssla!!
  Ha det gott :O)

  SvaraRadera
 7. Tack för en härlig syvecka i Fläckebo. Mycket trevligt var det. :) Jag skulle vilja ge dig en award. Finns att hämta på min blogg. www.pernilla.linered.se Hoppas vi syns på någon mer kurs i framtiden. =)

  SvaraRadera