torsdag 3 februari 2011

Vårkänslor
Hej alla glada återbrukare!
Trodde ni att jag försvunnit från jordens yta?- FEL
Jag har bara legat i ide allt för länge. Men nu är jag på G igen!
Tänkte bjuda på några kuddbilder samt en broderad papperskorg.

Jag har precis börjat år två på "Broderi på distans" vid Västerbergs folkhögskola i Storvik. Det har inspirerat mig att lägga till broderier i mitt textila återbruk. Riktigt roligt är det!!!

Är någon sugen på kurs kan jag berätta att det blir en sådan i Fläckebo utanför Sala första veckan i augusti. Liksom förra året samarbetar jag med Gittan som har Qultstugan i Sala. Favorit i repris! Ska även hålla i en helgkurs genom Vuxenskolan i Hedemora i april. Hör av dig om du är intresserad.

11 kommentarer:

 1. Så fina bilder du visar! Inspirerande!

  SvaraRadera
 2. TACK för en jättekul dag tillsammans med dej på Syfestivalen!
  http://www.365slojd.se/

  SvaraRadera
 3. Åhh va skoj att du är tillbaka!
  Underbart inspirerande bilder du bjuder på! =)

  Kraaaaaam
  Sanna

  SvaraRadera
 4. Hej Malin. Vad mycket fint du gjort. =) Jag längtar redan till sommarens syvecka i augusti. Är redan anmäld. =) *kram*

  SvaraRadera
 5. Hej! Ville bara säga att jag har lånat din bok på biblioteket, och jag tyckte den var så härlig!! Vilken inspirationskälla!!!
  /Elin

  SvaraRadera
 6. Så kul det låter, en av "mina" vävelever går också på den kursen, fritt skapande är ju så roligt, att få göra precis det som faller en in utan tanke på rätt eller fel.
  Kram från Vävarfinken Mia

  SvaraRadera
 7. Så roliga ideer du visar på din blogg! Jag tycker också det är väldigt roligt med återbruk. Besök gärna min blogg så ser du vad jag har återanvänt för saker. Trevlig helg önskar jag dig!

  SvaraRadera
 8. Jag är väldigt intresserad av att gå på en kurs med dig. Tyvärr fungerar datumen för Sala och Hedemora inte för mig. Finns det hopp om nya kursdatum framöver?

  SvaraRadera
 9. Din bok är en av de få utvalda som jag fann nödvändig att själv inhandla efter att ha lånat den på bibblan. Verklig inspiration! Återbruk i alla dess former ger mig sådan tillfredsställelse.

  SvaraRadera
 10. Hej! Här kommer en viktig anteckning till dig
  För det gäller att vara ute i god tid- Och du kan ju göra så mycket fint!
  Under december månad (ja alla adventshelgerlörd och söndag 10-18) kommer vi att i LEV VACKERT HUSET hålla JULMARKNAD, vi söker därför just nu hantverkare som har hantverk som passar stilen och känslan i vår butik i övrigt. Du som hantverkare kan boka in dig på en eller flera adventshelger (första advent finns bara ute platser lediga), mail en bild på något av ditt hantverk och skriv till oss på vitromantik@gmail.com om du är intresserad, VI LOVAR ATT DET KOMMER BLI SÅÅÅ MYSIGT OCH SÅ TOPPEN!!!! Och du vet väl att det finns ett vandrarhem bara ett par hundra meter ovanför oss och en stor camping hundra meter nedanför med jätte bra boende i fall du reser långt!
  KRAM Ingela 0706410580 o Petra 0730288019

  SvaraRadera